torsdag 7 juli 2011

Hovslagaren har tittat på bilderna i förra inlägget och ett par till och fällt omdömet ridbar, eller rättare sagt "ingen fara". Nu är jag dock ÄNDÅ rädd att det ska vålla problem och väljer därför att handskritta henne åtminstone tills på måndag då John kan kolla på hoven. Jag handskrittar ju Göran nästan varje dag ändå så blir ju ingen skillnad - får helt enkelt ha två hästar på släp istället. Idag blir det några kilometer på grusväg, närmaste bestämt åtta stycken, om någon timme när det är svalare.

Funderade på att helt enkelt släppa ut i sommarhagen och ge en veckas vila, men tycker att hon vilat nog som det är just nu ändå, plus att det är läskigt mycket bromsar här nu. De går för närvarande i lösdriften, och ääääälskar själva "stallet" och står där hela dagarna, för där är det i det närmaste insektsfritt.

Systers sexåriga bonusbarn är här tillsammans med syster och bebis och tjatar om att få rida på "Maja". Göran ser ju precis ut som Maja, och mig spelar det ingen roll vad hästen heter. Vis av erfarenheten vet jag nu dock att det bara är tjat och ingen verkstad, när vi väl kommer ner till hästarna (efter timmar och åter timmar av tjat) så vågar hon inte.

Ungefär SÅ mycket händer det här i värmen!

Inga kommentarer: