onsdag 25 augusti 2010

Hade lite kort om tid igår, mkt jobb och andra ärenden, så longerade bara lite grann i 25 minuter ungefär, mellan regnskurarna. Lyckades passa in tiden precis, när jag var klar och han var avskrittad och jag satt på regntäcket igen så började det ösregna igen.

Tycker eg att det är helt hysteriskt att behöva täcka i augusti, men det är mellan 5 och 10 grader här på nätterna, och just nu 11 grader och fortfarande ösregn, så det behövs tydligen. Har aldrig sett honom frysa, men ponnyn gör, och behöver täcke, så då får han också på sig sitt.

Longerade honom inspänd med gummisnodd eftersom han inte tycker om den statiska inspänningen som inspänningstyglar ger. Något mer inspänd åt vänster även i höger varv eftersom det är hans sämre sida. Han gick mest och slappade i början, så då fick han hoppa studsen två gånger för att få lite mer energi, och efter det så gick han på fint och runt.

Är roligt att jobba honom från backen ibland, jag rider ingenstans där det finns speglar så jag ser honom ju aldrig så annars.

Inga kommentarer: